paraula de mixa

recomanacions, booktags, entrevistes i més...Llibre vs. Pel·lícula: 84 Charing Cross Road

 

 

 

 

VS.


Leer más 0 comentarios

Llibre vs. Pel·lícula: La princesa promesa

 

 

 

 

VS.


Leer más 0 comentarios

La importància de ser Frank

La importància de ser Frank, al Poliorama fins el 5 d'agost
La importància de ser Frank, al Poliorama fins el 5 d'agost

Si us he de ser sincera... només començar l'obra iveure un cap de cérvol dissecat parlant i un majordom tocant la bateria, em vaig témer el pitjor.

 

Sóc fan de la divertidíssima obra d’Oscar Wilde The Importance of Being Earnesti per a mi era molt important que l’adaptació de Cristina Genebat –dirigida per David Selvas- fos fidel a l’original. A primera vista, l’escenari i els personatges tenien un estil atemporal, una barreja hipster i vintage a mig camí entre el segle XIX i l’actualitat.

 

Després de l’èxit al Teatre Nacional, La importància de ser Frank aterrà al Poliorama el 5 de juliol. Com que me l'havien recomanat moltíssim, no m’ho vaig pensar dues vegades, i allà estava, apunt per l'espectacle. Tanmateix, aviat vaig arraconar les meves preocupacions i em vaig deixar anar.

 

Leer más 0 comentarios

Esteu preparats per a la BOOKTUBE-A-THON 2018?

Leer más 0 comentarios

[VÍDEO] Xerrada Escola Isabel de Villena

Leer más 0 comentarios