SOBRE MI 

Per on començo a parlar de mi? Sóc la Mixa, encantada! No, abans que us ho pregunteu, no sóc una gran amant dels gats sinó de la música, l’escriptura i la lectura. Em dic Anna, però el meu sobrenom, Mixa, és el nick que utilitzo a tots els fòrums literaris on participo, com per exemple el “Què Llegeixes?” una plataforma pel foment de la lectura impulsada per la ILC (Institució de les Lletres Catalanes)  del qual sóc membre des dels deu anys. Voleu saber més de mi?

 

LLIBRES

Sóc Blogger literària, Booktuber i Quellegista, és a dir membre del fòrum QL? i participo a presentacions de llibres, taules rodones, xerrades, entrevistes... 

 

IDIOMES

Domino el Català, el Castellà i l’Anglès (FCE, CAE i CPE). Actualment sóc una de les mestres més joves a la xarxa internacional d’acadèmies Helen Doron, que inclou a més de 4.000 professors en 36 països.

 

Cultura

També sóc reportera cultural: m'agrada escriure tota mena de cròniques i articles sobre fires, festivals, obres de teatre, música, concerts, concursos...

 

MÚSICA

El món de la música sempre m’ha apassionat i a dia d’avui segueixo estudiant varis instruments com ara la guitarra, l’ukelele o el piano i fent classes de cant. 

 

RÀDIO

He tingut el plaer de col·laborar amb vàries emissores de ràdio com ara rne4, Ràdio Sant Boi, Ràdio Castelldefels o Teen Buzz Radio (l'única estació de ràdio online de tot el món creada per a joves que estudien l’anglès).

 

Altres

Sóc una orgullosa Ravenclaw, encara que també hi ha molt de Hufflepuff en mi (Huffleclaw). La meva casa de Ilvermorny és Thunderbird. El meu patronus és un Santbernat.

 alguns Projectes en els que col·Laboro