SOBRE MI


 

Per on començo a parlar de mi? Sóc la Mixa, encantada! No, abans que us ho pregunteu, no sóc una gran amant dels gats sinó de la música, l’escriptura i la lectura. Em dic Anna, però el meu sobrenom, Mixa, és el nick que he utilitzat a tots els fòrums literaris on he participat, com per exemple el “Què Llegeixes?” una plataforma pel foment de la lectura impulsada per la ILC (Institució de les Lletres Catalanes) del qual vaig ser membre des dels deu anys. Voleu saber més de mi?  

LLIBRES

Sóc prescriptora literària (Blogger, Booktuber) i dinamitzadora cultural. Imparteixo xerrades i tallers, modero diversos clubs de lectura per a totes les edats, participo a presentacions de llibres i taules ordones, i col·laboro en projectes literaris com Elseullibre.cat. Des del 2021 sóc presidenta de l'Associació de Joves Lectors Catalans (AJLC) i formo part de l'Associació de Professionals de Dinamització Lectora de Catalunya (DILECAT). 

 

RÀDIO

He tingut el plaer de col·laborar amb vàries emissores de ràdio com ara rne4, Ràdio Sant Boi, Ràdio Castelldefels o Teen Buzz Radio (l'única estació de ràdio online de tot el món creada per a joves que estudien l’anglès).

 

 

Cultura

També em considero una reportera cultural: m'agrada escriure tota mena de cròniques i articles sobre fires, festivals, obres de teatre, música, concerts, concursos... Durant set anys vaig dirigir la Revista dels Lectors del QL.

 

MÚSICA

El món de la música sempre m’ha apassionat i a dia d’avui segueixo estudiant instruments com ara la guitarra, l’ukelele o el piano. També he fet classes de cant durant anys (i sovint em sentireu taral·lejar alguna cançó dins i fora de la dutxa).  

 

IDIOMES

Domino el català, el castellà i l’anglès (FCE, CAE i CPE). Actualment sóc una de les mestres més joves a la xarxa internacional d’acadèmies Helen Doron, que inclou a més de 4.000 professors en 36 països.

 


Altres

Sóc una orgullosa Ravenclaw, encara que també hi ha molt de Hufflepuff en mi (Huffleclaw). La meva casa de Ilvermorny és Thunderbird. El meu patronus és un Santbernat.