DESEMBRE 2016


II Trobada dels Lectors Catalans Family (28.12.16)

Per celebrar el segon aniversari del grup, els Joves Lectors Catalans hem quedat el 28 de desembre al centre de Barcelona per gaudir d’un dia ple de retrobaments, llibres, riures i records. Hem regalat novel·les a desconeguts (i no és cap innocentada!), hem visitat el ReRead de la Gran Via, hem envaït la Casa del Libro i l’Abacus, hem passejat per Rambla Catalunya i hem gravat la tornada de “Som Lectors”!

 

 

Felicitats Joves Lectors Catalans!

Read More 0 Comments

Dialogues d'auteurs - Lydie Salvayre & Lluís Llach


Read More 0 Comments

Crònica de la Mixa: Mercat de Nadal del Llibre 2016

Nadal és ideal per retrobar vells amics, estar amb la família... Però pels ratolins de biblioteca com nosaltres, el Nadal és una de les millors èpoques per rebre i regalar llibres! És per això que per tercer any consecutiu ha arribat a Barcelona... El Mercat de Nadal del Llibre! Tot un dia sencer per reviure a petita escala la febre llibretera de Sant Jordi, organitzat pel TR3SC i patrocinat per Estrella Damm. Sense cap mena de dubte, aquesta ha estat l’edició més exitosa fins al moment, doncs ha aplegat un total de més de 10.000 visitants des de les onze del matí fins a les nou del vespre, un 45% més que al 2015.

 

10.202 persones per ser més exactes... I sabeu què? Aquestes dos últimes érem l’Elena (del canal Nadadora entre Líneas) i una servidora, que vam passar un dia genial plegades! 

 

Quan vam arribar al Mercat el divulgador musical i escriptor Ramon Gener estava acabant de presentar el seu llibre, “L’amor et farà immortal” a la sala de Bàscules (rebatejada per a la ocasió amb el nom de “William Shakespeare”) i decidirem quedar-nos a veure la nostra primera xerrada del dia: “El millor costat de les persones amb La Marató de TV3” a càrrec de l’escriptora Gemma Lienas i el dibuixant Ignasi Blanch, que ens van convèncer a l’instant de comprar el llibre de la Marató (la qual fa 25 anys aquest 2016!) 

 

Read More 0 Comments