"Paraula de Mixa" a la revista La Página Escrita (Blogs de LIJ)


Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Mixa (@mixa_ql) el


[CAT] Quina il·lusió! He tingut l’enorme plaer de parlar sobre el meu blog i canal a “La Página Escrita”, la revista literària online de les Fundacions Jordi Sierra i Fabra. Em trobareu a la pàgina 96 (Blogs de LIJ) junt amb articles súper interessants! I... us podeu creure la portada tan especial de @lorenaazpiri? Ens demostra que les persones estem fetes d’històries que necessitem plasmar i compartir, ja sigui sobre les pedres o a través d’una pàgina escrita!

 

www.lapaginaescrita.com

 

[CAST] ¡Qué ilusión! He tenido el enorme placer de hablar sobre mi blog y canal en "La Página Escrita", la revista literaria online de las Fundaciones Jordi Sierra i Fabra. Me encontraréis en la página 96 (Blogs de LIJ) junto con artículos súper interesantes. Y… ¿os podéis creer la portada tan especial de @lorenaazpiri? Nos demuestra que las personas estamos hechas de historias que necesitamos plasmar y compartir, ya sea sobre las piedras o a través de una página escrita!Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Marieta (Monday, 11 January 2021 19:33)

    Ostres, Mixa! Me n'alegro molt de què hagis tingut l'oportunitat de parlar sobre el teu blog i el teu canal de YouTube a una revista ^^. Espero que així més gent pugui conèixer tant les ressenyes com els vídeos que fas, perquè són molt: interessants, entretinguts i originals!

    Una abraçada, bones lectures i fins la pròxima!

    Marieta ~ Relatos de una náufraga