La Mixa i els llibres

(tot es mou)


Les millors lectures d'estiu (Tot es Mou)


La nostra "booktuber" de referència, la Mixa, ens acosta unes recomanacions refrescants per animar-nos a complir el propòsit de continuar llegint aquest estiu.

 

Read More 2 Comments

Lectures per reflexionar (Tot es Mou)


Rebem la "booktuber" Mixa, que ens explica que, a més de llegir per gaudir, per aprendre, per viatjar... també hem de llegir per meditar. Per això, en aquesta ocasió, ens proposa diferents llibres per reflexionar sobre tot el que ens envolta, obres amb valors que canvien la nostra manera de veure el món i, potser fins i tot, d'actuar.

Read More 1 Comments

Lectures sobre educació: les recomanacions de la Mixa (Tot es Mou)


Aquests dies alguns centres educatius han obert parcialment les portes, però d'aquí al setembre tot són interrogants. Com serà l'educació d'aquí uns mesos? Serà ara el moment de poder abordar debats que fa temps que estan sobre la taula? La nostra "booktuber", Mixa, ens recomana llibres per reflexionar sobre el tema de l'educació.

Read More 0 Comments

Llibres d'aventures: les recomanacions de la Mixa (Tot es Mou)


Aquests dies de confinament hem disposat de temps a casa i molts hem recuperat aquells llibres que teníem pendents. Perquè no us falti teca literària, rebem la Mixa. Després de la diada atípica de Sant Jordi que vam compartir amb la nostra "booktuber", ens torna a fer recomanacions literàries, en aquesta ocasió sobre llibres d'aventures.

Read More 1 Comments

Les recomanacions literàries de la Mixa - Sant Jordi 2020 (Tot es Mou)


En un dia com Sant Jordi no podien faltar les recomanacions de la Mixa. Ens explica com viu ella aquesta diada tan diferent, però amb la mateixa mirada sobre els llibres, i ens acosta recomanacions literàries relacionades amb Sant Jordi.

 

Read More 2 Comments

Llibres i censura (Tot es Mou)


En aquests dies de confinament tenim més temps que mai per a la lectura. Connectem amb la Mixa, la "booktuber" del programa, que està d'allò més indignada. La Mixa ens parla dels llibres censurats perquè, des de sempre, la intolerància i la ignorància han segrestat, cremat i censurat llibres.

 

Read More 1 Comments

Lectures amb esperit Harry Potter (Tot es Mou)


La nostra booktuber de referència, la Mixa, ens torna a sorprendre amb les seves recomanacions literàries, en aquesta ocasió amb un esperit màgic. Les dates 20, 21, 22 i 23 de març són els dies d'orgull dels fans de Harry Potter i, per això, ens proposa 4 lectures inspirades en les 4 cases de l'escola Hogwarts, dels llibres de J. K. Rowling. Què millor per a aquests dies de confinament?

 

Read More 2 Comments

Del llibre a la pantalla: obres inspiradores (Tot es Mou)


La nostra booktuber Mixa torna per parlar-nos de llibres. En aquesta ocasió, d'obres literàries que han inspirat pel·lícules. El llibre sempre és millor que la pel·lícula?

 

Read More 0 Comments

Consells per llegir més i llibres per als que no llegeixen (Tot es Mou)


Ahir va nèixer la secció de "La Mixa i els llibres" al programa Tot Es Mou de TV3. Un espai quinzenal on parlaré de llibres per a tots els gustos i colors. La lectura és divertida i guarda sorpreses per a tothom!

 

En aquesta primera secció vaig donar alguns consells per poder llegir més, i vaig recomanar lectures breus però genials que s'adapten a les vides més atrafegades.

 

Read More 0 Comments

Booktubers: Literatura a YouTube (Tot Es Mou)


Entrevista al programa Tot Es Mou de TV3! «Les "booktubers" catalanes Mixa i Marta Bonet han fet dels llibres el seu "modus vivendi" i no com a escriptores, sinó com a lectores, compartint continguts sobre literatura a YouTube, on s'han guanyat un lloc amb les seves recomanacions.»

Read More 0 Comments