El Rosca. El parc encantat

Títol: El Rosca. El  parc encantat

 

Autor: Giacomo Pucci

 

Il·lustrador: Valerio Chiola

 

Traductor: Francesc Massana

 

Editorial: El Cep i la Nansa

 

Any d’edició: 2021

 

Sinopsis: Arriba la nova aventura del Rosca i la seva colla: els Passats de Rosca. Una sèrie de fets paranormals han alterat la tranquil·litat del parc d’atraccions. Contractats pel director de l’escola i a sou de l’Agència del Carbó, seran els encarregats de resoldre aquest nou misteri de Sant Peduncle. Ho aconseguiran?

 

 

Ressenya

Tornen el Rosca i els seus amics amb una aventura d’allò més emocionant: prepareu-vos perquè “El parc encantat” us farà estar amb l’ai al cor tota l’estona!

 

p.16 «Ningú gosa dir-ho en veu alta, però tot fa pensar que el parc de Sant Peduncle s’ha convertit en un parc encantat. Poc abans de les vacances de Nadal, en un d’aquells matins que el sol sembla que estigui malalt i que fa un fred que gela les paraules, a les escales d’entrada de l’escola Miquel Martí i Pal, no es parla d’altra cosa i tothom està garratibat de por.»

 

Els nostres protagonistes han començat a treballar plegats en una agència secreta, però encara han d’aprendre a treballar en equip, resoldre conflictes i potenciar les seves habilitats. Perquè... tots en tenim una! Només ens cal algú que cregui en nosaltres des del principi, igual que fa el Dire amb el Rosca, l’Aleta, la Setciències, en Dandi i el Canya. 

 

Il·lustració de Valerio Chiola
Il·lustració de Valerio Chiola

 

El propi Rosca, per exemple, demostrarà que està fet un líder nat! Això sí, ell i els seus amics es necessiten els uns als altres –no només per poder complir amb èxit les missions- sinó per sentir-se acceptats i ser ells mateixos.

 

p.32 «–És ben bé com aquell proverbi africà que sempre em diu l’àvia: “Qui vulgui anar ràpid, que vagi sol; qui vulgui anar lluny, que vagi acompanyat” –diu l’Aleta amb solemnitat.»

 

La narració de Giacomo Pucci és molt àgil i visual, de manera que es compenetra d’allò més bé amb les il·lustracions de Valerio Chiola, qui ha anat perfeccionant l’estil i el traç de les imatges.

 

Així que prepareu-vos per més d’un gir inesperat, molta intriga... i humor! Les aventures del Rosca són una paròdia de les clàssiques històries d’espies, i segueixo pensant que la seva combinació de il·lustracions, passatemps i acció segur que faran nous lectors, paraula de Mixa!

 

 

Mx


Giacomo Pucci i Valerio Chiola
Giacomo Pucci i Valerio Chiola

Write a comment

Comments: 0