L'Agus i els monstres. Sant Jordi de les Galàxies

Títol: Sant Jordi de les Galàxies

 

Autor: Jaume Copons

 

Il·lustradora: Liliana Fortuny

 

Editorial: Combel

 

Any d’edició: 2016 | 4ª edició: Febrer 2017

 

Sinopsis: Déu n’hi do, com va anar l’últim Sant Jordi! La mare de l’Agus va obrir un llibre que no havia d’obrir i va alliberar-ne una mena de drac de les galàxies que amenaçava de destruir la Terra. I a sobre, el Dr. Brot i el seu ajudant Nap volien adoptar-lo com a mascota! Sort que ens va arribar de l’espai l’ajuda de la tinent Quatre i en Dan Iks. Regala aquest llibre per Sant Jordi i... que la força t’acompanyi!

 

 

Ressenya

El dilluns 6 de novembre Jaume Copons i Liliana Fortuny van venir a la Biblioteca RFJ de Castelldefels a presentar les activitats tan divertides que organitzaran aquests dies, i de passada vaig tenir l’oportunitat de que els dos em signessin el meu exemplar de “Sant Jordi de les Galàxies”. Si el títol us sembla prou esbojarrat, espereu a descobrir-ne la trama ^^

 

La llegenda de Sant Jordi segons l'Agus Pianola
La llegenda de Sant Jordi segons l'Agus Pianola

En aquesta ocasió, l’Agus i els seus monstres hauran de salvar la ciutat, el planeta i fins i tot la galàxia sencera d’una criatura extraterrestre que ha sortit d’un llibre per error! I tot plegat mentre l’Agus es prepara pels Jocs Florals de Sant Jordi! Aconseguiran superar totes les proves?

 

Amb un ritme frenètic i hilarant, anirem descobrint l’univers d’on prové la bèstia (que barreja divertides picades d'ullet a pel·lícules i sèries de ciència ficció) i una pila de curiositats interessants de clàssics de la literatura com ara d'Alejandro Dumas, Jules Verne o Stanislaw Lem, que potser amaguen algun secret per ajudar a vèncer el drac. Ep! I la veritat sia dita... La passió dels personatges per les històries, la música i la imaginació... és encomanadissa!

 

Està clar... M’he enamorat dels monstres de l’Agus i dels missatges que ens intenten transmetre! M’encanta que el llibre sigui una barreja de conte, novel·la i còmic, que com bé diu el Sr. Flat, és un “gènere tan gènere com qualsevol altre”!

 

I encara que Sant Jordi quedi lluny, us puc ben assegurar que gaudireu d’aquesta aventura universal els 365 dies de l’any! ;-)

 

MxWrite a comment

Comments: 0