I mira ara

Títol: I mira ara

 

Autor: Shinsuke Yoshitake

 

Traducció: Marta Morros Serret

 

Editorial: El dimoni Pelut

 

Any d’edició: 2021

 

Sinopsis: Per a tu que et fas adult. Per a tu que has estat nen. A la vida canvien moltes coses. Excepte el més important.

 

 

Ressenya

  •  Punts forts

L’editorial Dimoni Pelut va publicar a finals de l’any passat el darrer llibre de Shinsuke Yoshitake, un dels autors més aclamats de l’actualitat. Diuen que els secret dels seus àlbums il·lustrats és que posa en relleu aspectes de la vida quotidiana des d’un punt de vista únic, plantejant temes filosòfics amb un gran sentit de l’humor i enginy.  

 

“I mira ara” (Premi MOE al millor àlbum il·lustrat de l’any 2021 al Japó) ens narra amb ironia el pas dels anys entre una mare i el seu fill. Yoshitake plasma gairebé a la perfecció els alts i baixos de la seva relació mitjançant una tècnica minimalista (tant de text com d’il·lustració).

 

 

La mare (que fa de narradora) no es pot creure com ha volat el temps! Han canviat tantes coses des que va néixer el seu fill! Això sí, n’hi ha d’altres que no ha deixat de repetir-se (per a bé o per a mal!)... i és que ja se sap que els testos s’assemblen a les olles!

Shinsuke Yoshitake
Shinsuke Yoshitake
  • Punts dèbils: 

L’estil de Yoshitake és massa sobri pel meu gust, però alhora és capaç de fer-vos parar atenció per no perdre-us cap petit detall. 

 

  • A qui el recomano? 

A pares, mares i fills de totes les edats! Qualsevol família podrà sentir-se identificada amb aquest petit i entremaliat àlbum il·lustrat.

  

 

Mx


Write a comment

Comments: 0