Book Love. T'agrada llegir?

Títol: Book Love. T’agrada llegir?

 

Autora: Debbie Tung

 

Traductora: Alícia Astorza

 

Editorial: Bridge Books

 

Sinopsis: Book Love és una obra feta a mida pels bibliòfils amants el te, addictes a l'olor de les pàgines i compradors compulsius de llibres. Les vinyetes de Debbie Tung són molt divertides i recognoscible, i les situacions i hàbits dels amants de la lectura que ella plasma en els seus còmics sempre arranquen alguna riallada. Book Love és el llibre de regal perfecte per fer-li saber a qualsevol amant dels llibres que l'entens i el valores.

 

Una obra que capta amb exactitud què se sent quan estàs completament enamorat dels llibres de tapa dura. I dels de tapa tova! I dels ebooks! I de les llibreries! I de les biblioteques! Per Debbie Tung, l'administradora de l'Instagram @wheresmybubble, amb més de 55.000 seguidors.

 

ressenya

Bridge Books acaba de traduir al català un recull de tires còmiques de la il·lustradora Debbie Tung que farà les delícies de tots els ratolins de biblioteca. Perquè és inútil negar-ho... per a un amant de la lectura no hi ha res més irresistible que un llibre que el representa al 100%! 

 

A través de caricatures en blanc i negre, Tung fa un retrat fidel de les neures, pors i il·lusions dels lectors. N’hi ha per a tots els gustos i colors, (perquè, tal i com ens demostra l'autora, hi ha infinites maneres de llegir!) però us asseguro que la majoria faran diana als vostres cors bibliòfils... Jo no podia parar de riure per sota el nas!

 

Debbie Tung
Debbie Tung

Perquè... qui no s’ha quedat despert fins la matinada alguns vegada per acabar un llibre? O s’ha sentit immers en una muntanya russa emocional mentre llegia? O s’ha plantejat redactar un preacord a l’hora de deixar llibres prestats als amics?

 

Intercalades entre les vinyetes, trobareu tota mena de llistes: dels llocs més bons on llegir, de les maneres de sortir d’un bloqueig lector, dels punts de llibre més increïbles, dels diferents tipus de biblioteques, dels llocs on pots trobar llibreries, de les coses que més valora Tung en un llibre, de tot el que ha après entre pàgines...

 

De fet, una de les pàgines més profundes del llibre ho resumeix molt bé. Diu... “Quan llegeixo exploro el passat, viatjo al futur, veig el món amb una altra perspectiva. És un viatge per descobrir-me a mi mateixa.”

 

Llegir per gaudir, per aprendre, per desaprendre prejudicis, per no sentir-te sol ni incomprès... Debbie Tung va alternant historietes hilarants i emotives, i plasma molt bé, entre d'altres, el nostre terror a les males adaptacions de llibres a la gran pantalla, el nostre amor per l’olor incomparable de les pàgines, la febre de bookstagram, els terribles spoilers involuntaris, o les ganes irrefrenables de compartir la nostra passió pels llibres...

 

Perquè això és justament el que fa aquesta petita i tendra obra: compartir una mirada orgullosa, divertida i sense complexos sobre la màgia de la lectura. Paraula de Mixa que us encantarà!

 

 

Mx

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Marieta (Monday, 03 August 2020 21:07)

    L'altre dia vaig veure per Twitter aquest llibre i des de llavors que tinc moltes ganes de llegir-lo. I ara, encara més! De fet, llegint la teva ressenya, crec que em sentiria molt identificada amb aquestes tires còmiques (segur que m'ha passat més d'una situació de les que s'hi representen) i que gaudiria molt de la seva lectura.

    Una abraçada, bones lectures i fins la pròxima!

    Marieta ~ Relatos de una náufraga