100 abraçades

Títol: 100 abraçades

 

Autor: Chris Riddell

 

Editorial: Baula 

 

Any d’edició: 2017

 

Sinopsis: Aquest és el regal perfecte per a un ésser estimat o per animar-te en un dia fosc quan només necessites una abraçada. Les cent belles i complexes il·lustracions de Chris Riddell inclouen una abraçada per a cada emoció i ocasió. Però una cosa és certa: cada abraçada us tocarà el cor.

ressenya

Vaig descobrir aquesta petita joia gràcies a la bookstagrammer @meyonbook i em va enamorar. “100 abraçades” és un recull d’il·lustracions de l’escriptor Chris Riddell on trobareu tota mena d’abraçades: apassionades, insegures, eufòriques, dolçes....Riddell explica que “Mentre les dibuixava, aquestes abraçades van donar caliu al meu cor. Espero que aquest llibre pugui ser un bon company per a tot aquell que vulgui fer o rebre una abraçada”.

 

Però qui protagonitza les abraçades d’aquest recull? Doncs tants personatges com us pugueu imaginar: animals, protagonistes literaris, superherois, criatures fantàstiques, éssers mitològics, robots, arbres, extraterrestres, i persones normals i corrents d’arreu del món.

 

I és que, a banda d’inspirar-vos sospirs i somriures, aquestes mostres d'afecte us faran reflexionar sobre la universalitat de l’amor, i us demostraran que fins i tot els personatges més insòlits necessiten una abraçada.

 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de 𝐌𝐄𝐘𝐎𝐍𝐁𝐎𝐎𝐊 (@meyonbook) el


 

A més, les il·lustracions estan acompanyades d’algunes cites precioses sobre l’amistat i l’amor de personalitats com Shakespeare, Oscar Wilde, Charlotte Brontë, Lao Tse o Rainer Maria Rilke. Les meves preferides són aquestes:

 

“Què és un amic? Una ànima que habita en dos cossos”

Aristòtil

 

“Cada cor canta una tonada incompleta, fins que un altre cor xiuxiueja una resposta” Plató

 

Si vosaltres també teniu ganes de donar una forta abraçada a algú, no us podeu perdre aquest menut volum. Està clar que les il·lustracions no es poden comparar a rodejar amb els braços la persona que estimeu, però l’amor que transmeten us escalfarà el cor fins que per fi la pugueu abraçar... Paraula de Mixa!

 

Mx

Write a comment

Comments: 0