Tots els colors de l'amor

Títol: Tots els colors de l’amor

 

Autora: Alba Castellví Miquel

 

Il·lustradora: Cuchu (Sonia González)

 

Editorial: Bindi Books

 

Any d’edició: 2020

 

Sinopsis: La Clara té una família molt gran, i això està molt bé. Però la Clara també té un germà petit i això ja no ho està tant, de bé, perquè en Roc és un aixafa guitarres.

 

Un matí la Clara baixa al parc de sota casa i coneix a una pintora estrafolària. La nena es sent molt atreta pels misteriosos quadres que pinta l’artista i cada dia baixa al parc a visitar-la.

 

 

Gràcies a aquesta nova amistat, la Clara aprendrà a connectar amb els seus sentiments, imaginarà de quin color són els seus amors i descobrirà que si estimem a moltes persones, el nostre amor es fa més gran i més acolorit!

 

ressenya

Quan vaig escoltar a Alba Castellví narrant aquest conte el dia del bateig de Bindi Books, em va semblar molt especial. I ara que per fi tinc el conte a les mans n’estic convençuda! 

 

“Tots els colors de l’amor” és el primer títol del recent nascut segell de literatura infantil de 9 Grup Editorial. Les artífex són Alba Castellví (sociòloga i educadora) i Cuchu, una il·lustradora que estic contenta d’haver descobert. Si voleu saber més sobre ella, la podeu seguir al seu instagram (@cuchu_illustration).

 

El conte (que fa servir expressions interessants molt ben explicades als més petits) comença amb un dilema, doncs el germanet de la Clara sembla que li ha robat bona part de l’amor dels seus pares. Però un dia, com caiguda del cel, la Clara coneixerà una excèntrica pintora que la farà reflexionar de valent sobre l’amor.

 

Amor, una paraula que sempre acabem associant a la passió, però que té molts significats (tants com colors, de fet!) l’amor d’amic, el de germà, el de fill, el de pares... A més, Castellví també promou la meditació. A dia d’avui anem tant de bòlit que no ens parem a pensar. Però tal i com diu la pintora...

 

«Si un no s’atura a prendre el sol, o la fresca, i a sentir els cants dels ocells, o els grills de la nit... tot li sembla del mateix color: un color de gos com fuig que és una barrija-barreja de tot plegat. Cal aturar-se i afinar els sentits per distingir que cada amor té el seu color!»

  

Mx

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Alba Castellvi Miquel (@albacastellvimiquel) elP.D. I vosaltres... Heu trobat on s’amaga el camaleó a gairebé cada pàgina?


Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Cuchu (@cuchu_illustration) el

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Alba Castellvi Miquel (@albacastellvimiquel) elWrite a comment

Comments: 1
  • #1

    Verd i l'amor s'hi perd (Friday, 21 April 2023 11:35)

    Rosa i l'amor s'hi possa