El cau al desert

Títol: El cau al desert

 

Autora: Carmela Trujillo

 

Il·lustradora: Mercè Galí

 

Editorial: Combel Editorial

 

Any de publicació: 2020

 

Sinopsis: Som dins d’un cau. Un cau al desert. I qui hi viu, en aquest cau? Recorre el joc de pistes d’aquest llibre i coneixeràs un animal molt especial del desert.

 

 

 

ressenya

Combel sembla que presenta una nova col·lecció on els lectors més joves hauran d’endevinar quins animals peculiars viuen a tota mena d’hàbitats diferents. Amb el primer títol ens traslladarem al desert gràcies a les il·lustracions de Mercè Galí. Són un xic abstractes i van molt bé per crear aquesta atmòsfera de misteri...

 

Aquest conte recorda una conversa entre l’autora i el lector. Un lector ben inquiet que no pararà de fer suggeriments a cada nova pista. Finalment descobrirem l’inquilí que s’amaga en aquest cau, i estic convençuda que us endureu una sorpresa. La veritat és que jo no n’havia sentit a parlar, i ara em sembla imperdonable... És tan adorable!!

 

Com a cirereta del pastís, al final del llibre trobareu un full amb informació extra sobre l’animal. De fet, serà ell qui us expliqui en primera persona com és la seva vida. I per si això no fos prou, a l’envers descobrireu una imatge a tota pàgina. Fins i tot la podeu convertir en un pòster! 

 

De moment aquesta col·lecció promet apropar-nos criatures poc populars però molt interessants a través dels pinzells d’artistes locals. Quin serà el proper cau que visitarem? Quedem a l'espera!

 

MxWrite a comment

Comments: 2
 • #1

  Carmela Trujillo (Monday, 26 April 2021 10:33)

  Moltes gràcies!

 • #2

  Mixa (Monday, 26 April 2021 11:48)

  Ostres, quina il·lusió! Gràcies a tu pel llibre ;-D

  Mx