Neix Bindi Books!

Ahir vaig assistir al “bateig” literari de Bindi Books, el nou segell infantil de 9 Grup Editorial (format per Angle, Cossetània, Eumo, Capital Books, Lectio i Quorum Llibres). Una trentena de persones vam fer pinya a la Xocolateria La Nena de Gràcia per celebrar-ho, i va ser un acte ben entranyable! 

 

Jordi Ferré, director de 9 Grup Editorial, va reconèixer que no havien tingut intenció de crear un nou segell infantil fins que, tot parlant amb l’editora Cristina Feliu, van descobrir que Bindi Books tenia futur. Per la seva part, Feliu estava exultant d’haver-se arriscat a tirar endavant el projecte. Somrient, ens va llegir una cita d’Oprah Winfrey que l’havia ajudat a decidir-se a lluitar per la seva idea: “Aconsegueixes a la vida allò que tens el coratge de demanar”.

 

Segons Feliu, la intenció de Bindi Books és publicar llibres “amb el nen al centre”: és a dir, que busquin agradar-li a ell i no només als seus pares, i que l’ajudi a tenir experiències positives amb la lectura. Si voleu saber què és un Bindi i quins són els objectius del segell, no us perdeu el petit  vídeo reportatge al meu canal Paraula de Mixa:

 

 

Després d’escoltar una carta d’enhorabona de la presidenta de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana (Montse Ayats) les protagonistes de la vetllada foren Alba Castellví i Sònia Gonzàlez, autora i il·lustradora del primer llibre que sortirà publicat al febrer: “Tots els colors de l’amor”.

 

Mentre Castellví “feia néixer” el conte amb la veu, Gonzàlez ho feia amb el llapis, dibuixant en directe la protagonista d’aquesta preciosa història sobre els diferents tipus d’amor que existeixen. I és que sovint oblidem que no n’hi ha dos d’iguals! Hem d’aprendre a escoltar el nostre cor i gaudir de cada sentiment únic. De fet, aquella tarda em penso que el nostre amor pels llibres era del color de la xocolata desfeta que va acabar endolcint la vetllada. 

 

Llarga vida a Bindi Books!

 

MxWrite a comment

Comments: 0