Les coses que se'n van

Títol: Les coses que se’n van

 

Autora: Beatrice Alemagna

 

Traductora: Aurora Ballester

 

Editorial: Combel

 

Any de publicació: 2019

 

 

Sinopsis: A la vida hi ha moltes coses que se’n van, que es transformen, que passen. Totes menys una. Un àlbum il·lustrat que ens parla amb molta sensibilitat dels canvis vitals i del pas del temps. Per reforçar el missatge, en cada escena hi ha una pàgina de paper vegetal que ens convida a veure la transformació.

ressenya

Tal i com us deia al wrap up d’octubre, Combel editorial ha publicat “Les coses que se’n van”, un conte d’allò més tendre i original en el que, en efecte, ens parla de les coses que es transformen, que canvien... i ho fa d’una manera peculiar.

 

Intercalades entre les il·lustracions hi trobareu un paper vegetal semi-transparent amb algunes marques, que, aplicades a cada pàgina, té resultats sorprenents! Al vídeo podreu veure una mostra del que us estic explicant. L’efecte que generen entretindrà a grans i petits, i afegeixen un plus fantàstic d’interacció a la lectura. 

 

 

Beatrice Alemagna ens parla de les pors, els dies de pluja, la contaminació, els cabells, el mal humor... tot de coses tangibles i invisibles que el temps altera. Realment és una manera simpàtica de fer entendre als nens que els canvis són ben naturals, i que res dura per sempre... bé excepte una cosa! Ja us aviso que el final us farà sospirar d’emoció (jo el vaig llegir amb la meva mare i vam acabar abraçades). Paraula de Mixa que us estovarà i us deixarà amb un somriure!

 

Sabíeu que l’autora...? 

 

...va néixer l'any 1973 a Bolonya, Itàlia. Va estudiar Disseny Gràfic i fotografia a Urbino. Va guanyar el seu primer premi d'il·lustració al Saló del Llibre de Mont-real, l'any 1996. Des de 1997 viu a França, on treballa com a autora i il·lustradora. La seva obra és essencialment artesanal. Utilitza collage, pintura, foto-muntatge, tinta, costura, feltres i fins i tot botons.

 


 

Altres obres de Beatrice Alemagna publicades a Combel Editorial...Write a comment

Comments: 2
 • #1

  Anna PellicerMorant (Thursday, 04 June 2020 08:16)

  Bon dia, sóc de Gandia i m'agradaria comprar aquestos tres llibres.

  Gràcies!! on s'envie?

 • #2

  Mixa (Thursday, 04 June 2020 16:39)

  Hola Anna!

  Al principi de la ressenya trobaràs enllaços directes a la web de l'editorial, com aquest:

  https://www.combeleditorial.com/ca/llibre/les-coses-que-sen-van_978-84-9101-581-9

  Si busques trobaràs els tres llibres.... M'alegro que t'hagis animat a donar-los-hi una oportunitat!

  Mx