Esteu preparats per a la BOOKTUBE-A-THON 2018?Hola Quellegistes!

 

Esteu preparats? Per fi s’han anunciat els reptes de la Booktube-a-thon d’aquest any, que tindrà lloc del 30 de juliol al 5 d’agost.

 

La Booktube-a-thon és una marató de lectura internacional i anual que organitza la booktuber Ariel Bissett. Durant una setmana, lectors d’arreu del món hauran de llegir el màxim de llibres possibles i superar unes proves.

 

A més a més, booktubers o booktragrammers també podran escollir superar reptes extra i penjar-los al seu canal de YouTube o compte d’Instagram (que s’aniran revelant durant la setmana al canal BookTubeAThon).

 

A més a més, per les xarxes socials (Twitter i Instagram) s’organitzaran concursos i debats perquè tothom pugui guanyar algun premi... a més a més de l’orgull de completar la booktube-a-thon amb èxit. I si ho feu, aquest any podreu rebre un certificat per email!

 

Poca gent ha aconseguit superar els set reptes... Llestos? Aquest any haureu de completar aquests:

 

1. Decideix la teva primera lectura llençant una moneda (cara o creu)

 

2. Llegeix un llibre sobre quelcom que t’agradaria fer

 

3. Llegeix i mira un llibre adaptat a la gran pantalla (o al revés)

 

4. Llegeix un llibre amb alguna cosa verda a la portada

 

5. Llegeix un llibre portant el mateix barret tota l’estona

 

6. Llegeix un llibre amb un llom molt maco

  

7. Llegeix set llibres

 

 

Sí, podeu combinar tants reptes com vulgueu! És a dir, per exemple: podeu llegir un llibre amb un llom maco i una portada verda (que estigui adaptat al cine) mentre porteu un barret tota l’estona. Capicci? ^.^

 

Participareu aquest any a la Booktube-a-thon? Ja teniu preparada la vostra llista de llibres pendents per llegir (LPL o TBR en anglès)? Expliqueu-m’ho tot als comentaris!

 

Mx


Write a comment

Comments: 0