Utopia Markets Poesia (4, 5, 6 de maig 2018)

Els dies 4, 5 i 6 de maig està tenint lloc la segona edició de la fira Utopia Markets Poesia a l’espai Utopia 126 del Poblenou.

 

Tal i com expliquen al web: “UtopiaMarkets Poesia va celebrar la seva primera edició el 17,18 i 19 de març del 2017, una iniciativa dirigida al públic al que li agrada la poesia i a tots aquells que encara no saben que els agrada la poesia. Una experiència nova a Barcelona que vol donar suport a l’enorme talent poètic del país.

 

Una oportunitat única per descobrir, tafanejar, conversar i comprar directament a l’autor obres de qualitat.” 

 

I això és exactament el que he pogut fer avui: tafanejar aquest espai tan singular i d’allò més complet! A més a més de les paradetes (que estan ben protegides de la pluja i el mal temps) trobareu un photocall ben original, tallers infantils dins d’un iglú, murs per penjar els vostres propis poemes, una zona d’esbarjo amb bars i foodtrucks i una sala d’actes de butaques ben còmodes i acollidores.

 

 

En aquesta sala és on avui he pogut escoltar el recital “Homes que llegeixen dones” a càrrec de Pere Ponce, Paul Berrondo, Bruno Oro i David Selvas, presentats com a una petita part del col·lectiu “d’homes que estan per la labor”. 

 

El recital ha servit per reivindicar autores com Corina Oproae, Maria Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Sònia Moll, Laia López Manrique, Emily Dickinson o Mireia Calafell, algunes d’elles entre el públic. No cal dir que els “rapsodes” els han demanat pietat a l’hora de recitat els seus versos! Per sort hi ha hagut un feliç desenllaç per a tots ^.^ 

 

Si no us voleu perdre aquesta experiència íntima, emotiva i potenciadora de cultura i talent, encara sou a temps! 

 

D'esquerra a dreta: Paul Barrondo, Bruno Oro, Pere Ponce i David Selvas


Dates: 

4, 5 i 6 de maig

 

Horari:

11:00 – 22:00

 Preu entrada: 3€

  

(Per menors de 16 anys l’entrada es gratuïtaa)


 

Utopia 126

Cristóbal de Moura, 126, 08019, Barcelona.

Selva de Mar (L4).

Bus: 7, 36, H14, 26, B20, B25, N11

Tram