III Aniversari dels Joves Lectors Catalans "Family”


Aquest 2017 el grup dels Joves Lectors Catalans complim 3 anys i hem tornat a sortir als carrers per celebrar-ho! El dia del nostre aniversari, el 28 de desembre, uns quants de nosaltres ens vàrem reunir al centre de Barcelona per passar el dia junts i visitar el màxim de llocs literaris: com la parada de Llibre Solidari al metro de Plaça Catalunya o “El carreró dels Muggles”, una exclusiva botiga sobre Harry Potter a les Galeries Maldà! Quan vam veure totes aquelles varetes, penjolls, capes, peluixos, llibres i demés, vam fer uns ulls com unes taronges!! Ens sentíem com al paradís!

 

 

Alguns van aconseguir un massís clauer de Ravenclaw, altres un impressionant moneder amb l’escut de Hogwarts o fins i tot una veritable cervesa de mantega, però el més interessant va ser animar-nos a comprar un paquet de “grajeas” Bertie Botts de tots els gustos! Per què? Aviat ho descobrireu...

 

A continuació, després de meravellar-nos amb l’imponent església de Santa Maria del Pi, vam posar rumb a l’Fnac de Plaça Catalunya, on tothom es va posar al dia amb les darreres novetats i vam debatre una bona estona sobre elles.

 

Amb les bosses plenes però la panxa buida, vam anar a dinar plegats i, llavors sí, va arribar el moment de posar-nos a prova... Qui s’atreviria a acceptar el repte de menjar amb els ulls clucs les grageas Bertie Botts??? Quin tip de riure! Va ser la millor celebració possible pel nostre aniversari! (Properament podreu veure el vídeo del repte al meu canal!)

 

 

Un cop ja havíem paït el dinar ens posàrem de nou en marxa cap al ReRead de Gran Via i la Casa del Llibre! Però no va ser fàcil arribar perquè pel camí vam participar a la gimcana d'un "cau"  i vam entrar a una botiga Tiger per provar-nos alguns dels seus estrafolaris barrets de Nadal!

 

 

Quin dia més divertit! Està clar que els Joves Lectors Catalans sabem com passar-nos-ho bé! Vols formar part de la nostra comunitat lectora? Tothom és benvingut! ^.^ 

 

Per molts anys, família!

Mx


Write a comment

Comments: 0