Escape Show

-PAM!

 

Abans no pugui fer res per evitar-ho, m’adono de que un dels Marcels (els esbirros de la Clara Cape) està apuntant amb la seva pistola a la Sílvia, la nostra moderadora del Club dels Experts de la Biblioteca de Castelldefels. Per sort, és una pistola de joguina (aquest dilluns tenim sessió del Club i ja em temia el pitjor!) però segons explica la Clara Cape, l’arma que està apunt de matar-nos a tots és molt més sofisticada.

 

Els membres del Club ens trobem al Teatre Plaza de Castelldefels a punt per presenciar l’Escape Show, el primer espectacle basat en el joc de moda: el “room escape”, on sí, ho heu endevinat... escapes o mors! 

 

90 minuts intensos on l’espectador esdevé el protagonista. 90 minuts d’infart per trobar l’antídot del gas, amb el qual els espectadors han estat intoxicats, 90 minuts per sobreviure. Un espectacle interactiu on els espectadors hauran de resoldre enigmes, observar, superar proves, contestar preguntes, prendre decisions, col·laborar amb la resta de públic i tot a temps real per conservar la seva vida. 

 

En format late-night, us presentem un nou concepte d’espectacle interactiu on guiats per la nostra presentadora Clara Cape, els seus ajudants “els Marcels”, i sota les ordres del nostre famós assassí en sèrie Jason Room, us endinsareu dins d’un extravagant concurs ple de proves adrenalítiques que els espectadors haureu de resoldre si voleu trobar la forma d’escapar.

 

Clara Cape i els Marcels
Clara Cape i els Marcels

 

Quan sortim del teatre, la majoria dels espectadors estan eufòrics. Sembla que per passar-s’ho bé n’han tingut prou escoltant música marxosa, llençant confeti i fent sonar un xiulet. Tanmateix jo no em trobo entre ells.

 

És ben cert que els 90 minuts han passat volant (els espectadors realment no hem tingut ni un instant per avorrir-nos) però ni la escenografia (poc original), ni la interpretació (sobreactuada), ni l’humor (previsible i poc elegant), ni el vestuari han complert les meves expectatives. M’hauria agradat que les proves fossin més variades i per a tots els públics, ja que algunes respostes resulten bastant difícils d’endevinar per les noves generacions.

 

A més a més, a no ser que us toqui un públic amb molta sang freda, la platea es convertirà en un veritable caos enmig del qual és força difícil treure l’entrellat de l’espectacle... Encara que jo no el qualificaria del tot així... Enlloc de ser un show en el que el públic ajuda als actors a resoldre un misteri, és més aviat el públic el que ho haurà d’endevinar absolutament tot amb les pistes dels presentadors.

 

En general, tot i que me n’havien parlat prou bé i la idea semblava interessant, la trampa de Jason Room no ha aconseguit atrapar-me. I amb vosaltres... ho farà?

 

Moltes gràcies igualment a la biblioteca Ramon Fernández Jurado de Castelldefels per invitar-nos al Club dels Experts!

 

Mx


Write a comment

Comments: 0