Fem de jurat a "Testimoni de càrrec" al Teatre del Raval

-Aquest jurat declara l’acusat... 

 

L’emoció està a flor de pell i ha arribat el moment de la veritat... estem apunt de fer el nostre paper estel·lar! Que a què em refereixo? Doncs molt fàcil... El jurat de “Testimoni de càrrec” ja ha deliberat! Però no ens trobem pas dins del relat d’Agatha Christie sinó dalt de l’escenari del Teatre del Raval, fent de voluntaris i veient l’obra en exclusiva. Sona interessant, oi? I què passaria si us digués que vosaltres també podeu fer-ho? Si vols gaudir de l’experiència de ser actor per un dia i  veure l’espectacle gratuïtament des de dalt de l’escenari, al Teatre del Raval et conviden a reservar la teva plaça a “teatredelravalbcn@gmail.com”.

  

Primer de tot en arribar ens van caracteritzar en un tres i no res amb barrets, mocadors i americanes de l’època (moment que vam gaudir com nens petits) i a continuació ens van ensenyar els senzills passos que hauríem de seguir a l’hora de pujar i baixar de l’escenari o llegir en veu alta un parell de frases... Com ara el veredicte final. Però i si per alguna casualitat la presidenta del jurat el llegia malament o s’equivocava?

 

El Marc, el David i la Mixa fent de jurat
El Marc, el David i la Mixa fent de jurat

Segons ens explicà entre riures un dels actors, Sergio Alfonso, tal cosa no els hi havia passat als 139 jurats anteriors a nosaltres... o sigui que més valia fer-ho bé! Tranquils, no us faré patir més: tot va sortir com la seda i ens ho vam passar d’allò més bé! Tenir els actors a tocar, sentir els focos enlluernant-te... Tot ajuda moltíssim a posar-se dins del paper i de seguida et sents completament transportat dins de la història! Tan absorbit de fet, que les gairebé dues hores de l’obra passen volant!

 

La veritat és que jo sóc una gran fan d’Agatha Christie i ja coneixia la història de “Testimoni de càrrec” però tot i així vaig riure amb els afegits girs humorístics de l’obra i la trama em va tenir intrigada fins al final! A més a més en general em sembla una proposta genial per animar als joves a llegir... Arrel d’això ja he aconseguit convèncer el Marc perquè li doni una ullada al llibre de Christie! ;-)

 

I recordeu... Teniu temps fins a l’1 de gener per gaudir d’aquesta experiència!

 

Mx


Write a comment

Comments: 0