La porta dels tres panys

Títol: La porta dels tres panys

Autora: Sónia Fernández-Vidal

Editorial: La Galera

Any d’edició: 2011 

 

Sinopsis: Niko és un noi de 14 anys que un bon matí tria un altre camí per anar a l'institut i troba una casa que no havia vist mai. Atret pel misteri, hi entra i es trobarà immers en un univers extrany.

 

Dins del món quàntic passen coses sorprenents: un univers es crea del no-res, un taller de rellotgeria ofereix viatges a la velocitat de la llum i un gat apareix i desapareix alhora. El que en Niko no sap és que té una missió important; per sort l'ajudaran uns nous amics que acaba de fer en aquest curiós món.

 

Ressenya

El premi Nobel de la pau, el Dr. Muhammad Yummus, explica sobre la novel·la de Fernández-Vidal: “En aquesta novel·la, la Sònia barreja, per primer cop, fantasia i física quàntica, i fa que la ciència sigui accessible i atractiva per a tots els lectors”

 

Personalment, no podria estar-hi més d’acord. “La porta dels tres panys” té tots els ingredients per intrigar-nos, fer-nos passar una bona estona, riure, aprendre i deixar-nos amb la mel als llavis... Què més es pot demanar? 

 

La narració és molt ràpida, lleugera, actual i juvenil, i les seves il·lustracions i tipografia del llibre ho fa tot encara més interessant. Mare meva, quin tip de riure m’he fet amb el “Boss-on de Higgs” cantant “Born in the Quantum World”! O ballant a la Pista de la Incertesa! Per no mencionar el cartell amb lletres pròpies del far west: “ES BUSCA Gat de Schrödinger VIU I MORT! Vist per última vegada abans de tancar la capsa.” ^.^

 

La veritat és que m’he quedat amb ganes de saber més sobre les aventures d’en Niko i els seus amics! Us animeu a descobrir "La porta dels tres panys"? Vosaltres teniu la clau!  

 

Mx

 


En fi, jo ja estic contant els dies per conèixer l’autora el proper 17 de novembre (19h) a la Bibliotea Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels! Us esperem!

 


Write a comment

Comments: 0