Els Quellegistes envaeixen "El Gran Dictat"!

Hola, hola!

 

Ahir va tenir lloc la gravació dels programes de la darrera temporada de “El Gran Dictat” i jo vaig assistir amb la Irvilsa (El Pinguino Lector) la Mauqui (La Biblioteca de Hedwig) i l’Elena (Nadadora entre Líneas). Va ser un experiència única per afegir a la saca... ens ho vam passar d’allò més bé!

 

  Per si us ho estàveu preguntant, sí, és ben cert que la televisió ho engrandeix tot, i és impressionant la quantitat de persones que treballen invisibles als ulls de l’espectador, perquè la màgia arribi a les nostres pantalles! 

 

A més a més, el fals directe no és pas bufar i fer ampolles, però gràcies a alguns tècnics divertits i l’animador personal del públic vàrem viure unes hores entretingudes: ens van presentar l’Òscar Dalmau, vam riure, vam cantar (sí, sí, una servidora va acabar cantant pel públic durant les pauses!) i inclús la Irene i jo vam fer propaganda del QL i la Trobada de Joves Lectors!

 

La veritat és que no acabaria mai d’explicar-vos anècdotes i curiositats del programa, però com que el que vàrem veure i sentir és confidencial serà millor que no doni massa detalls... Tan sols us puc aconsellar que hi aneu i ho descobriu per vosaltres mateixos!

 

Gràcies QL per brindar-nos aquesta amena oportunitat!

 

Mx

 

 


Write a comment

Comments: 0