Lliurament de premis del concurs #Recomanollegir

Biblioteca Jaume Fuster
Biblioteca Jaume Fuster

Semblava que mai havia d’arribar, però finalment avui ens hem reunit a la Biblioteca Jaume Fuster pel lliurament de premis del concurs #Recomanollegir!

  

Hem comptat amb la presència, entre d’altres, dels membres del jurat, l’equip de redacció del portal web Adolescents.cat, el cantant juvenil Roger Argemí (que ha amenitzat l’acte amb algunes de les seves cançons) i una bona colla formada pels joves lectors i booktubers que hem assistit a les #kedades organitzades pel concurs...

 

Entre tots el matí ha passat tan ràpid com una pàgina! Després d’escoltar els discursos, actuacions i aplaudiments està clar que la primera edició d’aquest concurs ha tingut una molt bona rebuda! S’han presentat gairebé una quarantena de vídeos i el jurat no ho ha tingut gens fàcil! ;-D Tot i així, aquí teniu el seu veredicte!

 

Premi del públic

Marc Gabernet

Premi especial de participació

Escola Guinardó


Finalistes

Maria Bertolín

Finalistes

Marina Valentina i Georgina Molins


Premi del Jurat

Elena Nuñez

 

Què us semblen, us han agradat? Us animaríeu a provar l’experiència booktuber? Tal i com ha dit l’escriptor, periodista i membre del jurat Ricard Ruiz Garzón, posar-se davant d’una càmera no és fàcil per a tothom, però sempre s’és a temps d’aprendre’n!

 

En fi, els mesos que ha durat el concurs han sigut intensos i plens d’experiències úniques i inoblidables! En poques paraules, els participants del concurs hem esdevingut una gran petita família lectora amb moltes ganes de seguir construint moments increïbles plegats i desenvolupant les nostres habilitats recentment adquirides com a booktubers!

  

Un cop més, gràcies, gràcies, gràcies a tots els que ho heu fet possible! Després del que hem viscut plegats és impossible no sentir-se guanyadors! ;-D

 

Mx

 

______Experiència #recomanollegir_______


Write a comment

Comments: 0