TEDYouth 2015 - Tercera sessió

Quina pena! El livestream des del museu de Brooklyn, Nova York, que ens permetia seguir les xerrades de YEDYouth des de casa s’ha col·lapsat a la meitat de la tercera sessió del dia i tan sols ha tornat just quan els presentadors s’acomiadaven i donaven les gràcies a tots els que han fet possible aquesta jornada. De tota manera, he sigut afortunada i abans de que això passés he estat a temps de veure la intervenció de la convidada per la qual he seguit tan de prop aquest esdeveniment... La Marta Botet i Borràs, que ha viatjat des de Barcelona per reivindicar la lectura i la seva difusió a la xarxa, i explicar la seva pròpia història com a booktuber! Felicitats, Marta! Quina gran experiència! Estic convençuda que tots els lectors catalans hem gaudit d’allò més escoltant-te! ;-)


Marta Botet i Borràs
Marta Botet i Borràs

  En fi, val a dir que igualment la tercera i última part de TEDYouth 2015 (o com a mínim el tros que jo he pogut veure) no s’ha quedat curta en inspiració: qui no s’ha emocionat amb les paraules de la ponent més jove, Ishita Katyal, de 10 anys, animant als pares a preguntar als seus fills quines fites volen assolir ara enlloc de què volen ser de grans?

 

Doncs sí, és hora de posar punt i final a un fantàstic esdeveniment que ha reunit grans ambicions i realitats i que ens ha fet viatjar a un futur on tot és possible, diferent o millor. Per sort per a nosaltres, ha quedat demostrat que no importa el temps que passi... la gent no deixarà de somniar mai! 

 

 Veure les tres sessions a Livestream

  

Veure les tres sessions a la web de TEDYouth

 

Mx


Write a comment

Comments: 0