#La meva biblioteca

Mai em cansaré de repetir-ho: les oportunitats al Quèllegeixes són úniques i especials! Aquest mes d’agost, sense anar més lluny, la Institució de les Lletres Catalanes i el Servei de Biblioteques de Barcelona va organitzar un concurs fotogràfic com a part dels actes commemoratius de l’Any de les Biblioteques 2015 (que celebra els 100 anys des de l’inici del Pla de Biblioteques de la Mancomunitat de Catalunya) en el que es sortejaven 3 xecs de 100€ per gastar en llibres a La Central del Raval.

 

 Els únics requisits per entrar a la competició era compartir amb el QL una selfie a la nostra biblioteca pública de referència (amb el teu llibre, amb un amic, al carrer, a dins...). El jurat ha estat format per Carme Fenoll (Directora del Servei de Biblioteques), Nina Valls (Institució de les Lletres Catalanes) iRosa Bonnin (Què Llegeixes), i dels gairebé cinquanta candidats la meva foto ha sigut una de les guanyadores junt amb la Irvilsa i la Edith! Enhorabona a vosaltres també, noies! Com ja vaig dir, el cert és que personalment encara ho haig d’assimilar perquè... això són molts llibres per gaudir i compartir al QL! 

Edith - Biblioteca Agustí Centelles (Barcelona)

Irvilsa - Biblioteca Roca Umbert (Granollers)

Mixa - Biblioteca Vapor Vell (Barcelona)


Però el colofó final ha sigut quan avui, dia 1 d’Octubre, les tres hem sigut convidades a la seu de la Institució de les Lletres Catalanes per rebre els xecs en mà de la Directora de la ILC, Laura Borràs, la Directora del Servei de Biblioteques, Carme Fenoll i la Coordinadora i representant del Què Llegeixes, Ester F. Matalí. Una tarda entranyable rodejades de llibres i de la millor companyia... Què més es pot demanar? ^^

 

Mx


Comments: 3
 • #3

  Mixa (Sunday, 04 October 2015 10:47)

  Moltes gràcies a les dues! ^^
  La veritat és que acabo d'estrenar la pàgina aquesta setmana... Encara està en construcció!
  Merci de nou!
  Mx

 • #2

  irvilsa (Saturday, 03 October 2015 13:06)

  Som dives, què més es pot demanar?

  PD: No sabia que tenies un blog!

 • #1

  Ester (Friday, 02 October 2015 13:03)

  Que bé, la crònica! Moltes gràcies i felicitats pel blog!