QUÈ ÉS HELEN DORON RADIO?


Helen Doron Ràdio és el lloc on els adolescents de tot el món poden escoltar i millorar el seu anglès en un ambient divertit, interessant i interactiu. Encapçalada per la celebritat de ràdio internacional Richard Freedman, Helen Doron Radio és l'única estació de ràdio per Internet de tot el món creada per a adolescents que estudien l’anglès com a segona llengua o llengua estrangera.

 

Amb oients de més de 100 països, la seva programació és variada i emocionant, de manera que els adolescents poden aprendre anglès a través de la bona música, històries especials, concursos desafiants, entrevistes amb convidats internacionals, receptes divertides i molt més!

 

http://helendoronradio.com/

 

QUAN FA QUE HI COLABORES?


El novembre del 2014 una servida va començar a col·laborar amb Helen Doron Radio recomanant tota mena de llibres al públic infantil i juvenil. 

 

Helen Doron va ser la meva primera acadèmia d'anglès i a la que dec gran part del meu aprenentatge. Ara, a més a més, li estic agraïda per brindar-me oportunitats meravelloses com participar a la seva ràdio i fer arribar la meva paraula a tot el món.

 

"MIXA, A HELEN DORON ENGLISH STUDENT FROM BARCELONA, SPAIN, ENTHUSIASTICALLY TELLS US ABOUT HER FAVOURITE BOOKS IN AN INTERESTING AND PERSONAL WAY THAT MAKES US ALL WANT TO READ THEM!"

 

LES MEVES EXPERIÈNCIES AMB LA HELEN DORON