RÀDIO 4 (RNE)(rne4) Club Dante - Joves letores

Read More 0 Comments

(rne4) Club de Lectura Radiofònic juvenil dedicat a novetats editorials

"Club de Lectura radiofònic dedicat a novetats editorials" amb els escriptors Andreu Martín i Maite Carranza, i les bloggers i booktubers Mixa, Mauqui i Layla, totes elles joves lectores. La recomanació del llibre de la setmana la farà Lluís Morral de la Llibreria Laie de Barcelona.

 

Read More 0 Comments

El "making off" del Club de Lectura radiofònic a RNE4

El passat 18 d’octubre al programa Club Dante de RNE4 (dirigit per David Martí) es va estrenar un Club de Lectura radiofònic d’allò més especial en el que tres joves Bloggers, Booktubers i Quellegistes van entrevistar a dos autors de nivell: ni més ni menys que Andreu Martín i Maite Carranza. Que com ho sé? Doncs perquè la Mauqui (La Biblioteca de Hedwig) la Layla (Perduda entre paraules) i jo (Paraula de Mixa) érem les joves lectores que van gaudir d’una vetllada inoblidable pas a pas! Voleu saber en què consistien? Aquí els teniu:

 

Pas 1: reunir-se davant de l’edifici... Fet 

 

Pas 2: Fer-nos la primera selfie de rigor... Fet 

 

Pas 2.1: Repetir la selfie com a mesura de seguretat

 

Read More 0 Comments

(rne4) Club Dante - Plans de foment de la lectura entre els joves

"Plans de foment de la lectura entre els joves" amb Anna Bröll, directora tècnica de coordinació i serveis a les Biblioteques de Barcelona, Anna Pardos (Mixa), blogger i youtuber, i Jordi Ingerto, expert en tecnologia. La recomanació del llibre de la setmana la farà Irene Tortós-Sala de la Llibreria L'Altell de Banyoles. 

 

Read More 0 Comments