TEEN BUZZ RADIO


Teen Buzz Radio és el lloc on els adolescents de tot el món poden escoltar i millorar el seu anglès en un ambient divertit, interessant i interactiu. Encapçalada per la celebritat de ràdio internacional Richard Freedman, Teen Buzz Radio és l'única estació de ràdio per Internet de tot el món creada per a adolescents que estudien l’anglès com a segona llengua o llengua estrangera.

 

Amb oients de més de 100 països, la seva programació és variada i emocionant, de manera que els adolescents poden aprendre anglès a través de la bona música, històries especials, concursos desafiants, entrevistes amb convidats internacionals, receptes divertides i molt més!

 

http://www.teenbuzz.co/

 

El novembre del 2014 una servida va començar a col·laborar amb Helen Doron Teen Buzz Radio recomanant tota mena de llibres al públic infantil i juvenil. 

 

Helen Doron va ser la meva primera acadèmia d'anglès i a la que dec gran part del meu aprenentatge. Ara, a més a més, li estic agraïda per brindar-me oportunitats meravelloses com participar a la seva ràdio i fer arribar la meva paraula a tot el món.

 

"MIXA, A HELEN DORON ENGLISH STUDENT FROM BARCELONA, SPAIN, ENTHUSIASTICALLY TELLS US ABOUT HER FAVOURITE BOOKS IN AN INTERESTING AND PERSONAL WAY THAT MAKES US ALL WANT TO READ THEM!"