RÀDIO & TVEns quedem a casa - Recomanacions de Sant Jordi 2020 (La Xarxa)

Leer más

(rne4) Club Dante - Joves letores

Leer más 0 comentarios

Entrevistes "Freqüència lectora" 2018-2019 VULL SER JOVE

Ver esta publicación en Instagram

Feliços! Ens escoltem cada diumenge d’11:00h a 13:00h a @radiosantboi

Una publicación compartida de Vull Ser Jove (@vullserjove) el


Leer más 0 comentarios

(Cadena SER) Reportatge Booktubers a Ràdio Barcelona

Els booktubers són joves que utilitzen les xarxes socials per crear vídeos on fan recomanacions de llibres per gent jove. Un fenomen creixent que trenca tòpics.

 

Reportatge Booktubers

 

Leer más 0 comentarios

(rne4) Club de Lectura Radiofònic juvenil dedicat a novetats editorials

"Club de Lectura radiofònic dedicat a novetats editorials" amb els escriptors Andreu Martín i Maite Carranza, i les bloggers i booktubers Mixa, Mauqui i Layla, totes elles joves lectores. La recomanació del llibre de la setmana la farà Lluís Morral de la Llibreria Laie de Barcelona.

 

Leer más 0 comentarios

El "making off" del Club de Lectura radiofònic a RNE4

El passat 18 d’octubre al programa Club Dante de RNE4 (dirigit per David Martí) es va estrenar un Club de Lectura radiofònic d’allò més especial en el que tres joves Bloggers, Booktubers i Quellegistes van entrevistar a dos autors de nivell: ni més ni menys que Andreu Martín i Maite Carranza. Que com ho sé? Doncs perquè la Mauqui (La Biblioteca de Hedwig) la Layla (Perduda entre paraules) i jo (Paraula de Mixa) érem les joves lectores que van gaudir d’una vetllada inoblidable pas a pas! Voleu saber en què consistien? Aquí els teniu:

 

Pas 1: reunir-se davant de l’edifici... Fet 

 

Pas 2: Fer-nos la primera selfie de rigor... Fet 

 

Pas 2.1: Repetir la selfie com a mesura de seguretat

 

Leer más 0 comentarios

(Ràdio Castelldefels) L'última sessió del Club dels Experts (2015-2016)

Després de mesos de debats i noves lectures, el dilluns 13 va tenir lloc l'última trobada del Club del Experts de la Biblioteca de Castelldefels. Abans de procedir a iniciar la sessió, però, com ja és tradició d'altres anys, vam fer una visita a la Ràdio local de Castelldefels per recomanar les nostres lectures ideals aquest estiu. Per a alguns dels nous integrants del grup era la nostra primera vegada i ens ho vam passar de meravella! La màgia de la ràdio ens va deixar amb ganes de més!

Aquí teniu les nostres recomanacions!

 

Leer más 0 comentarios

(rne4) Club Dante - Plans de foment de la lectura entre els joves

"Plans de foment de la lectura entre els joves" amb Anna Bröll, directora tècnica de coordinació i serveis a les Biblioteques de Barcelona, Anna Pardos (Mixa), blogger i youtuber, i Jordi Ingerto, expert en tecnologia. La recomanació del llibre de la setmana la farà Irene Tortós-Sala de la Llibreria L'Altell de Banyoles. 

 

Leer más 0 comentarios