Las auténticas princesas (Destripando la historia 2) [CAT]

Títol: Las auténticas princesas (Destripando la historia 2)

 

Autors: Pascu y Rodri

 

Editorial: Alfaguara 

 

Any d’edició: 2019

 

Sinopsis: ¿Sabías que las princesas que crees conocer tienen los orígenes más locos y sorprendentes? ¿Te imaginas lo fascinantes que pudieron llegar a ser las vidas de algunas de las princesas de la historia? ¿Y que hay cuentos tan extraños y alocados que nadie te los ha contado nunca? Este libro te desvela, te descubre y te destripa las historias de las princesas más fascinantes que jamás se han contado.

 

¡Con contenido inédito, nuevas princesas y las ilustraciones desternillantes de las famosas canciones de «Destripando la historia»!

 

ressenya

Després del debut literari dels YouTubers Pascu i Rodri amb “Los mayores villanos”,  el passat mes de març per fi es va publicar “Las auténticas princesas” (i el vaig devorar en un tancar i obrir d’ulls)

 

Sembla que els creadors de “Destripando la historia” han trobat la fórmula ideal per construir una col·lecció de llibres entranyables i hilarants. Tal i com vaig comentar a la ressenya del primer títol, Pascu i Rodri han sabut mantenir l’esperit que caracteritza el seu canal sense que sigui necessari conèixer-lo amb anterioritat.

 

Si ho feu, sabreu que la majoria de les seves cançons paròdia estan protagonitzades per princeses de contes populars... però no us preocupeu! Encara que ja els hagueu vist, a “Las auténticas princesas” trobareu nou contingut i també noves princeses! Pascu i Rodri tenen moltes ganes de destripar-nos les vides de personatges històrics i traumatitzar-nos amb les versions més “curioses” dels contes clàssics. És a dir, que mentre gaudiu del seu sentit de l’humor guanyareu en cultura general... què més es pot demanar? ^.^

 


 

Ah! I que consti que no m’he oblidat de les il·lustracions! Realment són la cirereta del pastís, i acompanyen perfectament cada capítol. I hi ha finals per a tots els gustos... feliços, dramàtics, sanguinaris, sàdics... XD Certament la història de la Ventafocs Vietnamita és per llogar-hi cadires...

 

En fi, ja només em queda afegir que tot i que vaig riure més amb el top 10 de “Los mayores villanos”, “Las autèntics princesas” també us tindran ben entretinguts... Paraula de Mixa!

 

Mx


Escribir comentario

Comentarios: 0