(Crònica) Christopher Paolini a Barcelona


La setmana passada Christopher Paolini, autor del Cicle El Llegat, va visitar Barcelona durant el seu tour per Europa promocionant “La forquilla, la fetillera i el drac”, el seu darrer llibre situat al món d’Alagaësia.

La presentació va tenir lloc el dia 18 de març a l’Espai Pangea, i va ser tot un èxit, doncs hi havia tal afluència de fans (gairebé un centenar) que l’acte es va acabar fent a l’espai principal.

 

Les intervencions de Paolini van ser molt divertides i interessants, i acompanyat per una amable traductora, van fer les delícies del públic, el qual es va mostrar molt actiu durant el torn de preguntes.

 

No cal que us digui que la cua de signatures era important, oi? Doncs tal i com ens va confessar Paolini, va anar de ben poc que tot plegat no hagués succeït: “quan vaig sortir de casa no estava segur d’arribar”. L'autor d'Eragon havia deixat Montana sota una tempesta de neu a -33º.

 

Paolini compartí amb nosaltres curiositats sobre “La forquilla, la fetillera i el drac”, ens va dir que ja ho tenia tot preparat pel CINQUÈ LLIBRE (només li calia posar-se a escriure’l ^.^) i que li faltava ben poquet per acabar la seva novel·la de ciència-ficció.

 

També fou una presentació emotiva, doncs Paolini relatà la cascada de sentiments que havia sentit en tornar a escriure sobre Eragon i Saphira. “Quan havia teclejat una pàgina, vaig sentir un calfred i vaig dir en veu alta... Per què he trigat tant?” I sí, ja no té intenció de tornar a trigar tant.

 

Per acabar-ho d’arrodonir ens va recitar algunes frases dels llibres en els diferents idiomes d’Alagaësia i va interpretar el primer capítol de “La forquilla, la fetillera i el drac”.

 

Aquí podeu veure el vídeo de la presentació i algunes fotos.

I si voleu descobrir encara més sorpreses, no us perdeu l’entrevista a Paolini al meu canal “Paraula de Mixa”... Arya és una princesa Disney? Què passa amb Murtagh? Quan sortirà el proper llibre? Respostes a tot això i molt més!

 

Mx


Write a comment

Comments: 0