Torna el Saló del Cinema i les Sèries


Els propers dies 2, 3 i 4 de febrer arriba una nova edició del Saló del Cinema i les Sèries al Centre d’Activitats de La Farga, organitzat per Cinemaworld i La Farga de L’Hospitalet.

 

L’esdeveniment tornarà a reunir el món del cinema i les sèries en un mateix espai, durant tres dies amb nombroses activitats: exposicions, escape rooms, xerrades i la tradicional jornada de Taules Rodones amb la presència de directors, guionistes, actors i promotors.

 

Mixa i Layla
Mixa i Layla

Per saber-ne més, les reporteres més “ditxaratxeres” de Vull Ser Jove (la Layla i la Mixa) hem pogut assistir a la roda de premsa del Saló i esbrinar què ens tenen preparat aquest any! Hem sigut d’allò més aplicades arribant ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora -com diria el mestre-. Potser una mica massa i tot, perquè érem les úniques persones de la sala (apart del cambrer)... Enlloc d’explicar-li les nostres penes, hem fet temps, i per fi ha arribat el moment d’escoltar l’actor Alex Casanovas, David Quirós (el regidor de Cultura i Innovació Social) José Maria García Mompel (el president de La Farga Gestión de Equipamientos Municipales SA) i Àlex Murrull (el director del Saló).

 

Segons ells, el Saló intenta ser un punt de trobada no només entre professionals, sinó sobretot perquè “els que no saben què hi ha darrera coneguin millor la professió”.

Alex Murrull i Alex Casanovas
Alex Murrull i Alex Casanovas

 I tindrem oportunitats de sobres amb més de 35 xerrades i 115 expositors d’empreses relacionades amb el sector. Però a més a més, el plat fort d’aquesta edició són les exhibicions amb peces representatives i originals de l’univers de Harry Potter o de les pel·lícules de Luc Besson entre d’altres.

 

“La feina que s’està fent és molt bona” deia Àlex Casanovas “La gent va repetint a cada edició del Saló” (enguany podreu conèixer a actors de la talla d’Alberto Ammann ( -Narcos- o Nacho Vigarondo). I és que a La Farga són pioners en exhibicions temàtiques com les de la sèrie “Juego de Tronos” que va arrasar a Barcelona l’any passat.

 

Segons José María García Mompel: “La cultura ha d’ocupar i preocupar el govern local”, i per això la tercera edició del Saló comptarà amb noves campanyes de crowdfunding. De fet, els 0,75€ de cada entrada aniran destinats a finançar un d’aquests 8 projectes (a elecció de cadascú).

 

En poques paraules -tal com deia David Quirós- “El Saló del Cinema i les Sèries ha vingut per quedar-se”. 

Mx


Write a comment

Comments: 0