Theodore Boone. La desaparició

Títol: Theodore Boone. La desaparició

Autor: John Grisham

Editorial: Estrella Polar

Any d'edició: 2012

 

 

Sinopsis: L'April, la millor amiga d'en Boone, desapareix de la seva habitació a mitja nit. Ningú, ni tan sols en Theo que la coneix perfectament, sap on és. La policia dóna pals de cec i no aconsegueix resoldre el cas. En Theodore haurà de fer servir els seus coneixements legals i les habilitats d'investigador per descobrir la veritat i rescatar l'April.

Ressenya

“La desaparició” és el segon títol que llegeixo de l’exitosa saga de suspens judicial per a joves escrita per John Grisham, i com ja vaig dir a l'anterior ressenya (Theodore Boone. El noi advocat) les aventures d’en Theo són d’allò més entranyables i emocionants!

 

Tot i que “La desaparició” és clarament un breu parèntesis en el cas del senyor Duffy he gaudit retrobant els personatges i descobrint una mica més sobre ells. Tot i que algunes escenes i explicacions són bastant semblants a les del primer llibre (quelcom que sol passar bastant amb aquesta mena de sagues) la trama m'ha tingut ben intrigada fins al final, que dóna un gir inesperat!

 

Com sempre, m'agraden els missatges que transmet Grisham i el genial treball de conscienciació que aquests llibres transmeten als joves (i no tan joves!)

 

La veritat és que ja tinc ganes d'atacar els següents títols de la col·lecció! Malauradament ho hauré de fer en castellà, doncs tan sols s’han traduït els dos primers en català. Des d’aquí faig arribar una humil reivindicació al sector editorial en català: volem més Theodore Boone!

 

Ah! Per últim, no us perdeu la web oficial del noi advocat! Hi trobareu de tot: des de jocs fins a tests divertits passant per una pila de curiositats sobre el món judicial! I sobretot no us oblideu d’unir-vos al club de fans d’en Theo!

 

www.theodoreboone.com

 

MxP.D. La meva escena preferida del llibre ha sigut el judici del lloro Pete! El jutge Yeck cada vegada em cau millor ;-)

I a vosaltres? Quina us ha agradat més?


Write a comment

Comments: 0