Participem a la prova pilot d’una gimcana literària!


Després de la cancel·lació imprevista del dia 27 (i que va desembocar en aquesta crònica), a la fi el un grup de joves lectors vam col·laborar amb la organització Barcelona Ciutat de la Literatura per posar a prova una de les seves iniciatives... les gimcanes literàries!  

 

La idea consisteix en passejar pels escenaris de llibres ambientats a Barcelona, seguint mapes i assolint reptes per guanyar punts i recompenses... Tot a través del Smartphone! Una eina ideal que pot servir tant d’introducció a nous llibres pels curiosos com d’examen sorpresa pels lectors més avesats.

 

La nostra aventura es titulava “Les motos robades” i estava basada en el llibre de Juan Marsé “Últimas Tardes con Teresa” (que aquest 2016 compleix ni més ni menys que 50 anys des de la seva publicació)! La Irene, la Mauqui i jo vam començar  el nostre recorregut al barri del Carmel des de la plaça Sanllehy fins a la Biblioteca Juan-Marsé passant inclús pel Park Güell! Quina caminata! ^^ M’agradaria explicar-vos la quantitat de divertides anècdotes que vàrem viure durant tota la gimcana, però llavors us desvetllaria les sorpreses!

 

Tres hores més tard ens reunirem amb tot l’equip del projecte debatre els pros i contres de l’aplicació, perquè la iniciativa encara està en procés de prova. Això sí, un cop enllestida serà una App que tots els lectors voldrem tenir als nostres dispositius mòbils... Paraula de Mixa! ;-)

 

Mx