(Ràdio Castelldefels) L'última sessió del Club dels Experts (2015-2016)

Després de mesos de debats i noves lectures, el dilluns 13 va tenir lloc l'última trobada del Club del Experts de la Biblioteca de Castelldefels. Abans de procedir a iniciar la sessió, però, com ja és tradició d'altres anys, vam fer una visita a la Ràdio local de Castelldefels per recomanar les nostres lectures ideals aquest estiu. Per a alguns dels nous integrants del grup era la nostra primera vegada i ens ho vam passar de meravella! La màgia de la ràdio ens va deixar amb ganes de més!

Aquí teniu les nostres recomanacions!

 

 

Un cop de tornada a la biblioteca, mentre encara somniaven amb micròfons, auriculars i equalitzadors, vam començar el debat. A la conversa no van faltar clàssics com l'estrambòtica traducció al català de Harry Potter o la interminable genealogia de Juego de Tronos, a més a més de La Selección, Flanagan, Fairy Oak, El Nombre del Viento, La Princesa que hablava con el viento, Haru, Nieve... I molts, molts més! Per no mencionar els sortejos habituals per aconseguir les novetats editorials juvenils de la biblioteca en primícia!

 

Per acabar aquest post, em quedo amb un comentari de la Sofia, una gran fan de Harry Potter a qui li encantaria trobar altres llibres que l'atrapessin des de la primera pàgina! Quin lector no ha desitjat mai un cosa així? Els llibres ideals ens esperen des dels racons més insospitats i gràcies a iniciatives com el Club dels Experts i bibliotecàries tan atentes com la Sílvia Nebot aconsegueixen que els nostres somnis es facin realitat!

 

Ens veiem a la tardor... No hi falteu! ;-)

 

Mx

____________________Galeria___________________


Write a comment

Comments: 0